top of page
91c9e75b836c641c5f5054fee396adef.jpg
RO1_12_06_2021_savannahvdr_23.jpg

GIFTECONOMIE

Ik leef in de gifteconomie. Dit houdt in dat ik met mijn kwaliteiten en projecten met de wereld deel, zonder dat daar een vast geldbedrag tegenover staat. Ik leef dus van giften die mensen mij geven omdat ze enthousiast worden van ik doe en ze mij willen steunen op dit levenspad. 

Deze manier van leven helpt mij om betekenisvol bij te dragen aan een inlusieve en regeneratieve wereld. Door te leven van giften kan ik mij inzetten op vlakken waar de huidige samenleving weinig financiele waarde aan hecht. Dat is in mijn geval mij inzetten voor klimaatrechtvaardigheid, voor gelijkwaardige vormen van samenleven en organiseren (zoals sociocratie en deliberatieve democratie), en door betekenisvolle gesprekken te organiseren en faciliteren. 

Hoe werkt het?

Word je enthousiast van wat ik doe? Raak je geinspireerd door mijn workshops, mijn zelgestuurde onderwijs, de blog die ik schrijf of mijn politiek activisme? En lijkt het je fijn om mijn projecten en ontwikkeling te steunen? 

Dat kan! Mocht je de financiële ruimte hebben, voel je dan vrij om mij een gift te geven. Dit kan op 2 manieren:
– Een eenmalige gift overmaken: via deze link
– Maandelijks een bedrag tussen de 1 en 100 euro overmaken

Voor een maandelijks gift kan je bij jouw bank een overboeking instellen. Bedenk zelf voor welke periode je mij wilt steunen (bv. 3 maanden, 6 maanden, 1 of 2 jaar).

NL96ASNB0708760392
E.J.P. Dassen
onder vermelding van: maandelijkse gift

Waar gaat het geld naartoe? 

Het geld dat ik via giften krijg, zal ik gebruiken voor mijn levensonderhoud, activisme en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht goed om te benoemen is dat dit ook boetes voor mijn activisme kan inhouden. De wijze waarop ik geld uitgeef weerspiegelt mijn filosofie van zowel 'verzet als verbeelding'. En ik hoop op deze wijze betekenisvol te kunnen bijdragen.
Mocht ik een vast inkomen krijgen (van welke ordegrootte dan ook), dan zal ik dat transparant delen op deze website. 

bottom of page