top of page
RO1_12_06_2021_savannahvdr_29 (2).jpg

Ik zet mij in als politiek activist, 'community-builder' en als gespreksbegeleider. Ik hoop op die wijze bij te dragen aan verbinding. Verbinding met onszelf, met onze gemeenschap en al het leven op aarde. 

Op deze pagina kan je een aantal fragmenten vinden die een idee geven van wat ik doe. Mijn grote passie is om mensen bij elkaar te brengen om samen betekenisvol te kunnen bijdragen aan het realiseren van een gedeelde visie.

 

Daarom houd ik mij bezig met onder andere 'Art of Hosting' en met sociocratie. Daarnaast zet ik mij als politiek activist vooral in op het raakvlak van democratie & klimaatrechtvaardigheid. 

Ik breng deze passie in de praktijk door processen te begeleiden, workshops te geven, te spreken op evenementen, als Rebel bij de beweging Extinction Rebellion en door conferenties en manifestaties te organiseren.  

Wat mij beweegt als politiek activist bij de klimaatbeweging Extinction Rebellion NL. Een filmpje voor de Duurzame Jonge 100 over waarom ik mij inzet voor radicale democratie. 

Meer over de Duurzame Jonge 100: Duurzame Jonge 100 - De 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland (dj100.nl)

Bijdrage voor 'Cities for Change' forum 2021

Panelgesprek met Verdedig Noord & 02025 over de klimaattransitie, grassroot bewegingen en lokale democratie. 

 

*Bijdrage vanaf 1:35

Bijdrage voor de jaaropening van Pakhuis de Zwijger - 11 Januari 2021

Vanuit mijn rol als coordinator 'democratische vernieuwing & klimaatrechtvaardigheid' bij Extinction Rebellion NL, deel ik mijn hoop voor het jaar 2021. Ik zet een stip op de horizon rondom 'burgerberaden' en klimaatactivisme. 
 

Zie hier het volledige programma en de opname; https://dezwijger.nl/programma/nieuw-amsterdam-2021/?flush=true

Livecast 'New Democracy' Pakhuis de Zwijger - 25 Nov. 2020

Tijdens deze LIVECAST komt een nieuwe generatie van democratische denkers en doeners aan het woord over het vernieuwen van de democratie.

Sfeerimpressie Manifestatie Museumplein - Septemberrebellie 2020 Extinction Rebellion NL

Deze video geeft een beeld van de manifestatie die bestond uit workshops, presentaties, acties, dans, etc. Ik heb deze manifestatie ondersteund vanuit mijn rol als programma en vrijwilligerscoordinator. Evenals een van de organisatoren van het 'Beraad op Straat'. 

Sfeerimpressie Connect Conference 2019

Het Connect Conference is een internationale conferentie voor jongeren die bijna van de Middelbare School af gaan. Ik heb deze conferentie ondersteund als 'Coordinator van de keuken & schoonmaak'  en als begeleider van een 'conversation group'. 

 

Meer informatie: Connect Conference | Facebook 

bottom of page